maandag, september 10, 2007

In the spotlight: Stock, Aitken & Waterman

Vanaf het midden van de jaren tachtig brachten Mike Stock, Matt Aitken en Peter Waterman een belachelijke hoeveelheid hits uit. Het begon nog tamelijk origineel met artiesten als Princess (Say I’m Your Numer One) en Dead or Alive (You Spin Me Round), maar al snel ontdekte het trio een gouden hitformule. Het gevolg was dat pophits jarenlang precies hetzelfde klonken. Midden jaren negentig was de koek op. De heren produceren nog steeds – zij het niet meer als trio. Hieronder een selectie van hoogte- en dieptepunten uit de Hit Factory van SA&W.

Gayle and Gillian - All Mixed Up
Wat Kylie & Jason kunnen, kunnen wij ook, dachten Gayle & Gillian. De tweeling was bekend van de soap Neighbours en probeerde het met dit liedje. Het ging het ene oor in, of eigenlijk dat niet eens. Voordat ze bekend werden waren ze alweer vergeten.


Brilliant - It's A Man's Man's Man’s World
Brilliant kwam voort uit het doemerige Killing Joke en scoorde in 1985 een bescheiden hit met dit nummer. Later richtte een van de leden het radicale The KLF op, dat hits scoorde als Last Train To Trancentral. Toch grappig om te zien hoe ze in de periode tussen Killing Joke en KLF in zoiets ontzettend sufs wisten neer te zetten.


Kylie & Jason - Especially for you (Royal Variety 1989)
Lang voordat Kylie haar suikerzoete imago inruilde voor een volwassen, sexy look (die later fijnzinnig werd platgespoten met liters botox), deed ze het met Jason Donovan. Dat het er klef aan toeging blijkt uit deze draak van een ballad. Het werd een enorme hit en zowel Kylie als Jason stonden daarna regelmatig in de hitlijsten. Na een paar moeilijke jaren kwam Kylie terug als popprinses. Jason verloor zijn haren en de hits bleven uit. Sporadisch staat hij nog op het toneel en in musicals.


Big Fun & Sonia - You've Got A Friend
De drie gladjakkers van Big Fun scoorden in Nederland met een verkrachte versie van Blame it on the Boogie. Dit is een charity-single waarvoor het roodharige trolletje Sonia (You’ll Never Stop Me From Loving You) mocht komen opdraven. Zet een teiltje naast je toetsenbord en huiver. Of draai het geluid weg.


Michael Davidson - Turn it Up
Hoe kan het dat Rick Astley wereldberoemd wordt en dit lekkere hapje – dat exact dezelfde muziek maakt – niet? Turn It Up is van de soundtrack van Madonna’s Who’s That Girl geplukt. Michael Davidson had ongetwijfeld gehoopt op een internationale doorbraak, maar helaas voor hem flopte de film jammerlijk. En zo ook zijn carriere als zanger. Waar is Michael gebleven? En zou dat strakke witte shirt hem nog steeds zo fantastisch staan?


Sabrina - All of Me
Vergeet Britney, Lindsay of Paris: sletteriger dan Sabrina krijg je ze niet. Ooit droeg Sabrina een hotpants die zo klein was dat je haar konthaar kon zien zitten. Dat hebben we Britney nog niet zien doen (maar dat komt omdat zij nou eenmaal alles netjes scheert natuurlijk). Sabrina stak in de jaren tachtig de al even hoerige Samantha Fox naar de kroon. Inmiddels is Sabrina kleding gaan dragen en pakt ze de zaken serieuzer aan. En zingen kan ze nu ook echt.


Reynolds Girls on Most Annoying Pop Songs Ever
I’d Rather Jack than Fleetwood Mac. Oftewel: ik masturbeer liever dan naar ouwelullenmuziek te luisteren. Was je nog niet gay, dan word je dat meteen door de gedachte aan deze twee onooglijk lelijke meisjes die zichzelf liggen te vingeren. Let op het vileine commentaar in dit fragment uit het vermaarde BBC-programma.


Kakko - We Should Be Dancing
Vanuit Japan kwam Yamagata Kakuko naar Engeland om een muziekopleiding te volgen. Niet dat dat nodig was om een singletje als dit op te nemen, maar goed... Kakko kwam maar liefst tot plaats 101 in de Britse hitparade met het lied. Daarna deed ze nog een vruchteloze poging met What Kind of Fool. Toen dat ook flopte vloog ze razendsnel terug naar Japan. Daar is ze inmiddels een gevierd soapactrice.


Carol Hitchcock - Get Ready
Met haar kale kop en twee oren vol piercings is Carol Hitchcok zo’n beetje de Anti-kylie. Haar coverversie van de Temptations werd een klein hitje in thuisland Australie, maar de rest van de wereld moest weinig hebben van enge Carol.


Alyssa Milano - Look In My Heart
Behalve acteren in Who’s The Boss had Alyssa Milano een andere carriere. Met name in Japan waren de platen van Alyssa niet aan te slepen. Ze scoorde er hit na hit en ook de bemoeienissen van Stock, Aitken en Waterman zorgden voor succes. In Japan dan, want in Nederland en de rest van Europa lieten we Alyssa-de-zangeres compleet links liggen.


Mandy Smith - Boys and Girls
Ze was de droom van iedere pedofiel toen ze op haar dertiende verkering kreeg met de toen 47-jarige Rolling Stones-bassist Bill Wyman. Mandy Smith werd wereldberoemd en wat doe je dan: je neemt een plaatje op. I Just Can’t Wait (ging dat over Bill?) werd een hit in Engeland, net als dit niemendalletje. O ja, toen Mandy achttien was trouwde ze met Bill, om twee jaar later weer te scheiden. Ook leuk om te vermelden: ten tijde van hun relatie had de zoon van Bill iets met de moeder van Mandy.


Dead Or Alive - I'll Save You All My Kisses
Als je Pete Burns tegenwoordig ziet herken je hem nauwelijks: het is Amanda Lepore met ballen. In de SA&W-periode hield Burns het op een lycra legging met een prachtig kruismedaillon, zoals te zien is in deze video. Homo-erotisch? Nou nee. Maar de achtergrond-dansers des te meer.


Cliff Richard – Stronger Than That
Good old Cliff probeerde eind jaren tachtig wanhopig met de tijd mee te gaan. Hij trok twee keer aan de bel bij SA&W, met als resultaat de singles I Just Don’t Have the Heart en dit lied. Let op de 1990-kleding van de dansers in de clip: fouter bestaat bijna niet. Overigens doet Cliff zelf ook een stramme poging tot bewegen, wat vooral lachwekkend overkomt.


Debbie Harry - In Love With Love
Ja ja, zelfs de queen of punk moet eraan geloven. Als haar soloplaten minder scoren dan haar oudere werk met Blondie, vindt Debbie dat natuurlijk niet leuk. Ze wilde een hit, maar ook SA&W konden haar er niet aan helpen. In de low-budget video zien we Debbie een beetje verdwaasd door een decor met Egyptische tekens lopen. Ze lijkt totaal niet door te hebben hoe ze hier ineens verzeild is geraakt. Arme, arme Debbie...


Bananarama - Last Thing On My Mind
Stock, Aitken en Waterman zijn meesters in het recyclen van ouwe meuk. Zo scoorde Kylie een hit met Mandy Smith’s Got To Be Certain en maakte ze goede sier met Hazel Dean’s Turn it Into Love. De restanten van Bananarama deden begin jaren negentig een comebackpoging met dit nummer, dat we natuurlijk veel beter kennen in de latere versie van Steps.


Jason Donovan - Hang On To Your Love
Sommigen vonden hem een watje, maar wat was Jason lekker in deze video. Half ontbloot of in een sexy tanktop en een superstrakke jeans: buk nog een keer Jason! Lang gingen er geruchten dat Jason homo was, maar toen het Britse tijdschrift The Face hierover berichtte, klaagde Jason het blad aan. Het gevolg was dat The Face bijna failliet ging. Jaren later maakte hij het goed, met een sexy fotoshoot. Maar het lekkere was er toen alweer vanaf.


Mel & Kim - Megamix 90' Video
Twee zusjes, gekke hoedjes, simpele dansjes. Dat gekoppeld aan simpele upbeat liedjes als Showing Out en Respectable leverde een succesformule op. Helaas was die van korte duur, want Mel bezweek aan de gevolgen van kanker. Kim ging daarna solo en scoorde hits met Don’t Worry en G.L.A.D. Ze zingt nog steeds, maar de platen die ze uitbrengt hebben nauwelijks nog succes.

91 opmerkingen:

 1. Anoniem9:08 a.m.

  You still have to expert all of those other guitar chords so as to engage in
  very easy popular music. So you want to learn how to play the piano.
  When you're acquainted with these core 7 keys you can start to learn about the black keys (flats and sharps).

  my weblog - piano chords am7

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem10:17 a.m.

  This is easy and doesn't cost the clicker money but the problem is getting these individuals together. For those who do not have much experience, there are many sites that offer a free book on how to better sell their products through Facebook fans, so do not wait, build your site and buy some fans now. Buy facebook fans or buy twitter followers is a way to increase the frequency of customer visits to your site and in other way, to bring more potential customers to your business.

  Here is my weblog :: http://socialbears.com/google-plus-one/
  My website: get Google Plus One Votes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem3:16 p.m.

  " A good tip is to weblog about things related to your industry with out giving away something which you could be making cash from. Robert Riohe is a well-known author, he has been writing different blogs on different topics like health,nutrition,supplements etc. Make sure that your subscription box is very noticeable.

  my web page ... Internet Marketing Coach

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem7:31 p.m.

  Only 1 address, while. Superdog has facilities in
  Sacramento, Los Angeles, San Francisco, Walnut Creek, Oakland, Napa, and Orange County.
  We turn off the TV.

  Stop by my site basic Dog training at home
  My web site: hunting dog training articles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem10:56 p.m.

  Will they be fed, watered, and cared for properly. Another
  tip is to start with the basic skills. Dog obedience
  training is a bit more than trained responses.


  Feel free to visit my homepage :: therapy dog training atlanta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem12:14 a.m.

  Oils, beverages and Paleo sweets should also be used in
  moderate quantities and also keep in mind that Paleo diet food list does not
  contain in it all processed foods made out of dairy products, powdered milk, ice creams, cereal grains and legumes and should be avoided.
  By meat I mean red meat, white meat and seafood. Consider the following statistic.  Feel free to surf to my blog post; paleo Diet Acne
  Also see my site :: Paleo diet And weight loss reviews

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem8:19 a.m.

  When you're learning chords, you learn and study them for only One Key at a time. As an alternative, it will most likely be far more powerful for you to learn about audio and chord idea. Pretend that we are palming an egg and keep your arms relaxed and fingers curled.

  Also visit my homepage; piano chords america the beautiful
  my web site > piano chords and scales made easy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem3:26 p.m.

  It can take between 8-12 hours for the counter to update the amount of views.
  Getting more views for your video can help you increase its publicity and promotion.
  The platform witnesses millions of clicks and views every day.


  My web-site :: http://socialbears.com/youtube-views/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem4:41 p.m.

  You can make your weddings in Delhi a success by trust tasks to
  your love ones. Wedding planning is no different. If necessary, place a polite
  reminder on your sign-in page that this is not an informal website, and that distasteful
  comments will be removed.

  Here is my web site: the knot wedding website amanda isgate and brandon hicks

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem4:23 p.m.

  In looking for the proper collar for the pets, things that you need to consider are safety, the training process as well as your convenience.
  You should teach your dog and talk to him during training sessions.
  With the Easy Walk Harness, if your dog attempts to pull
  forward the straps across the chest and shoulder blades begin to tighten.  My webpage gun dog training articles

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem11:21 p.m.

  You might also want to visit my blog at blog.
  Keep on experimenting but learn form the past mistakes and do not try to implement those in the future
  plans. If this kind of business you are looking
  for or planning to go into just for the reason that you wanted to consult or
  even handle those promotions for other businesses,
  well then, make sure that don’t fail to notice the opportunity to point out those costumers or clients of
  yours who are potentials in which you grow your own business with
  the very techniques you wanted to provide to them.


  Here is my blog post Internet Marketing Coach

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem1:29 a.m.

  Chords introduce harmony into music and it is the effects created by chords that
  produce the inspiration behind so much music and make it so satisfying both to
  listen to and to play. Then you can quickly and easily figure out how
  to play any chord in any key on the spot, whether you've memorized that specific chord or not. It is very soothing to hear the sound of piano and based on such vast change of scales, a song sounds so melodious.

  Also visit my web-site ... jazz piano chords amazing grace

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem3:10 a.m.

  Natural remedies are deemed highly efficient, cost effective,
  and significantly safe to use. Include about three to 4 tablespoons
  of vinegar to a bathtub stuffed with a tiny sum of warm h2o and only bathe in it for fifteen to twenty minutes.
  Apple-cider vinegar diluted in water kills yeast
  and provides temporary relief.

  My web page :: can you still get a yeast infection after hysterectomy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem1:35 a.m.

  Depending on what type of business you have
  you should build a fan base that consists of your target audience.
  A lot of organizations do not recognize Facebook,
  so it could be a enormous benefit to you if you construct
  a sizable fan-page and have thousands of followers.

  One way of looking at the cost of the purchase of fans for fan
  pages is whether to place an ad, you would have to pay for it.


  My homepage :: Buy Facebook Fans Cheap

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem2:59 a.m.

  Since marriage is a permanent bond between two love ones, roses are very much preferred for
  dcor of wedding place. Instead of sending your scanned invitation, it would be great if you create your own wedding website and invite your friends and
  relatives. Out of town guests will feel especially welcome if you give them special attention at the reception.


  My web-site wedding Website announcements

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem8:36 a.m.

  Narrow blood vessels lie alongside the intestines of the earthworm and they absorb the nutrients from the alimentary canal feeding the
  rest of the body. Popular prizes include sports tickets,
  cash and vouchers for drinks, food - and dollars off of tabs.
  28.

  Also visit my web page Brainstormer pub quiz answers

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem12:49 p.m.

  It is particularly helpful as you fight off this
  yeast infection in mouth. The most common feature of yeast
  infection are-. Although the treatment has been
  successful for many people with Candida, be warned that
  some of the side effects may include excessive vaginal discharge, discomfort and burning in the vaginal area.


  Here is my web page can you get a yeast infection after period
  Also see my web page :: yeast infection and bleeding cervix

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Anoniem9:11 a.m.

  This is because they have a high number of satisfied clients
  who have purchased likes and fans in bulk and are reaping the immense benefits.
  Facebook fans and you can get Facebook fans cheap if you follow the link at the
  bottom of this article. Buy facebook fans or buy twitter followers
  is a way to increase the frequency of customer visits to your site and
  in other way, to bring more potential customers to your business.


  my site :: http://socialbears.com/google-plus-one/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anoniem12:37 a.m.

  What You Can Gain. - 1 tsp cinnamon (optional). Grains, salt, processed oils, legumes,
  and any other food that is not available yet during the said era are not including in this special
  type of diet.

  my webpage ... paleo diet and weight loss reviews

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem3:08 a.m.

  Hi there, its good piece of writing on the topic of media print, we all be familiar with
  media is a enormous source of data.

  Take a look at my site; kids birthday party ideas

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem4:37 p.m.

  Okay, I'll admit I'm a little biased since I am the author of this article.
  Party packages include admission, skate rentals, party favors, soda,
  ice cream, balloon bouquet and more. A big bowl of pretzels, vegetables with dip, crackers and slices of meat and cheese cut into
  shapes using airplane cookie cutter.

  Take a look at my web site; 16Th birthday party Ideas

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anoniem8:04 p.m.

  Wrap it in gauze and put it in the infected area. Because of its anti-fungal properties, it is also sometimes recommended for vaginal yeast infections.
  Finding the best vaginal yeast infection
  remedy that will work for you will end all the disturbing symptoms
  of the infection improving the quality of your life.


  Stop by my web blog bad yeast infection and bleeding
  Also see my page: Vaginal Yeast infection and bleeding

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Anoniem10:58 p.m.

  Food has become the most overused drug and the most
  underused form of nutrition. The fact is, most grains are quite high in glycemic index, meaning that they make your blood sugar
  go up rapidly, and send you crashing down soon thereafter.
  Consider the following statistic.

  My web-site ... the paleo diet and acne

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Anoniem7:18 p.m.

  G# or Ab - (lower) so#, (middle) do, (middle) re# G#, C, D# keys.

  -- Notes: Bb D F. Once you know these scales, in all twelve keys, then
  you have a very solid foundation on which to learn how to play piano chords.


  Review my homepage: piano chords amazing grace my chains are gone

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Anoniem1:05 a.m.

  And that is the first rule of keywords -
  Relevance. First a website has to be found, and such a task is often difficult when you consider the
  fact "each website is competing against millions of others for Top Placement in Search Engines. Relate to them and they will always come back.

  Here is my blog: Internet Marketing Tips

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Anoniem8:39 a.m.

  It is through urine and feces that we purge our body of
  infection. Nylon underclothing may also cause an allergic
  reaction in some woman. If you apply Aloe Vera gel on the
  affected areas it can help reduce the itching and burning
  caused by the infection.

  Review my web page ... what is a yeast infection and symptoms

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Anoniem3:22 p.m.

  The oil of oregano, an effective herb is also a natural cure,
  with a high content of carvacol in it being
  very effective if taken internally every day.
  Are you looking to get rid of troublesome
  yeast infections. Seek medical or professional help.


  Feel free to visit my webpage :: how to treat yeast infection after hysterectomy

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Anoniem4:19 p.m.

  There are features that allow you to keep track of vendors that you
  like and keep notes so you know why they are
  listed. Instead of sending your scanned invitation, it
  would be great if you create your own wedding website and invite your friends and
  relatives. So even though it's been annoying at times that I've had to do most of the planning of this wedding
  myself, it's been good for the same person to have an understanding of everything that's going on.


  Here is my webpage - wedding website announcements

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Anoniem7:40 p.m.

  - Set thoroughly cooked chicken aside. The diet program is generally known as the caveman diet or perhaps the Paleolithic
  Diet. Other diets target only eating a particular food group or perhaps raw foods only.


  Check out my homepage: paleo diet and weight loss

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Anoniem9:03 p.m.

  He will know when he’s done something bad or good.
  The truth is this isn't aversion education. It is wise to take the classical conditioning method first because it is easier to do.

  Also visit my homepage - free dog training advice

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Anoniem11:02 p.m.

  If all players are wrong the murderer gets away and everyone loses.
  A murder mystery game is a fun way to pass the time during the twenties theme
  party. Now, one of my co-workers was applying to the Secret Service
  and I knew that I was down as a reference for her.


  Here is my web site las vegas nevada

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Anoniem9:07 a.m.

  The owner decided after the event to donate half
  of the proceeds back to the students. Unfortunately for me as
  an addict, I need my crime fix. Cranberry studios developed this sequel while publisher Anaconda
  brings it to you in stores.

  Visit my homepage; jojo

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Anoniem5:52 p.m.

  The owner decided after the event to donate half of the proceeds
  back to the students. You make different challenges like scavenger hunts, food challenges,
  mazes and races. Now, one of my co-workers was applying to the Secret Service
  and I knew that I was down as a reference for her.

  Stop by my site - hard drives

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Anoniem6:50 p.m.

  The kids will have fantastic fun playing this game, which is really a favorite out of quite a
  few on the more popular kids birthday party games.
  If there are not enough people then make groups of three
  and a group of four. A big bowl of pretzels, vegetables with dip,
  crackers and slices of meat and cheese cut into shapes using airplane cookie
  cutter.

  my web site: 18th birthday party ideas

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Anoniem5:30 a.m.

  Upon returning to the starting line, the first player must pass the sugar cube to the next teammate in line
  and so on. Unfortunately for me as an addict, I need my crime fix.
  At each house you have the hostess serve something small to eat, and host a small game.


  My web blog: email marketing
  Also see my webpage: international relations

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Anoniem11:58 a.m.

  Even just 15 minutes a day keeps your piano playing ability in tune.
  So you want to learn how to play the piano.
  Once you know these scales, in all twelve keys, then you have a very solid foundation on which to learn how to play piano chords.


  Here is my web blog; piano chords apologize timbaland
  Also see my webpage > Piano Chords And Notes Chart

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Anoniem6:35 a.m.

  In this article I will teach you the basics of how to have fun
  learning your chords by playing out of a Fake Book. Instead,
  focus on a single thing or just a couple of things, and try not to move
  forward until you have reached those goals. It is very soothing to hear the sound of piano and based on such vast change of scales, a song sounds so melodious.  Feel free to surf to my blog post; piano chords and lyrics of songs

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Anoniem8:42 a.m.

  The irritation could then spread in the baby's buttocks and upper thigh area, as well as the genitals. Nylon underclothing may also cause an allergic reaction in some woman. Thick, white discharge from the penis.

  my web blog ... vaginal yeast infection and yogurt

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Anoniem3:19 p.m.

  This is easy and doesn't cost the clicker money but the problem is getting these individuals together. An experienced service provider from the industry can anly assist you buy Facebook fans and likes that would be real and active Facebook users. It gives you info such as fan interaction and visitor demographics but it is limited and can't provide info on sources of
  traffic, keyword data and other sophisticated data.


  My site; http://socialbears.com/facebook-fans/

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Anoniem3:52 a.m.

  First of all, you might need to provide the folks you buy
  twitter followers from your password meaning groups can do whatever they want with your account which might involve snatching
  the password & updating the email on the account so
  groups steal it from you. Many people do not understand the purpose and idea of Twitter till now.
  You can repeat the process and make as many new lists
  as you like.

  Here is my page :: get Twitter Followers
  Also see my site: Buy Twitter Followers Cheap

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Anoniem4:52 a.m.

  Password protection is an ideal way to protect sensitive
  information you prefer only those authorized have access to.
  (US). If you don't have time, think about hiring someone for Best wedding website.

  Here is my blog - wedding website about me

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Anoniem7:41 a.m.

  (Thank you rounds are always welcome, of course. Brazenhead
  is a great place to go with your family or for a business lunch or dinner,
  but if you are looking for a party atmosphere, this isn't it. Her father, Bruce Paltrow, produced the critically acclaimed TV series that is considered the precursor to many medical shows today, St.

  Look at my site :: pub quiz archive

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Anoniem2:01 a.m.

  Douching and unique scented bathroom items can upset the pure stability of bacteria in the vagina and make yeast infections much
  more possible. This will ensure that you treat the
  right disease when you take the medication. Thick, white discharge from the penis.


  My web page :: how to cure a yeast infection at home fast

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Anoniem11:39 a.m.

  I will be most certainly of the perception a magic formula so that you can Doggie
  Behavior is top-notch level item that supplies a large number involving quality info for a surprisingly low value.
  This will help make navigating the weaving poles a
  habit for you dog. It is wise to take the classical conditioning method first because it is
  easier to do.

  Visit my webpage :: gun dog training aids

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Anoniem1:39 a.m.

  Later on, among the continued practice ending up will continue
  to be auxiliary accustomed burning the various chords.
  Www. It is very soothing to hear the sound of piano and based
  on such vast change of scales, a song sounds so melodious.


  My web-site; kailangan kita piano chords and notes

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Anoniem2:05 p.m.

  Think about fields that interest you, talents with which you are blessed and needs that are not being met to
  come up with your own list of outside the box job ideas self employment.
  Bond With Your Dog Through Play. It is wise to take the
  classical conditioning method first because it is easier to do.


  Feel free to surf to my web blog: dog training as seen on tv

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Anoniem4:36 p.m.

  Since marriage is a permanent bond between two love ones,
  roses are very much preferred for dcor of wedding place.
  What is even more exciting is that you will be able to keep this wedding
  website for one year, at no cost to you. If you don't have time, think about hiring someone for Best wedding website.

  My homepage: wedding website about me

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Anoniem5:54 p.m.

  After a half hour of slow paddling, I came to one
  of my favorite tributaries. Naturally it is now on his medical records that he is highly allergic to Ibuprofen and has strict orders to never take it again.
  If you love racing, you'll want to check out Der Bahn in Schlitterbahn West.

  My page; water shoes

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Anoniem5:00 a.m.

  - Exorphins: Anti-nutrient found in dairy products and wheat.
  By meat I mean red meat, white meat and seafood.
  Nuts(non processed) - Nuts are cholesterol free and eating one
  ounce per day reduces the risk of heart disease and
  type 2 diabetes.

  Here is my website - Paleo Diet Acne Rosacea
  My web site: the paleo diet and diabetes

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Anoniem5:03 p.m.

  So you are looking to rid your girl of these unwanted stalkers when you are
  drawn to Willow Creek's Black Mirror Castle. A murder mystery game is a fun way to pass the time during the twenties theme party. You Divide everyone at the party into two groups, or tribes.

  Feel free to visit my blog: brooklyn hotels

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Anoniem7:26 p.m.

  In that case, this kind of question should not be taken from any show telecasted in specific
  country. Below are listed a few popular pubs where one can chill in Mumbai.
  28.

  Here is my web-site pub quiz answers and questions

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Anoniem6:09 a.m.

  So you are looking to rid your girl of these unwanted stalkers when you
  are drawn to Willow Creek's Black Mirror Castle. The game was released on August 3, and is in stores now, but probably is where it will remain, sad to say. The game would begin with them watching the collapse of society and the outbreak of magic around the world.

  My blog post: domain name registration

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Anoniem1:50 a.m.

  A prodigious pair of trainers, it may be not possibly the most magnificent, not the more costly, nor is vehicles name, still, it habitually requires someone to outing the novel crowd, Christian Louboutin Sale
  only you can steal pleasure in happiness shoes tend not to change, perchance sought-after,although the injured indeed.Asics Australia
  This kind of lay of the land you emergency encountered, walked down and up as you're watching showcases in countless styles of shoes you desire find overwhelming, ugh to match. The worth is whole has not been superb, like expensive, self-satisfied commission help of fashion, get good-looking individuals regard as old-fashioned ... for being altogether happy with unreservedly difficult. Pick to pick, finally decided on a duo, erosion a wanting while no greater than to determine foot fray, or possibility to swell their clothes,Christian Louboutin Outlet
  how to use this time? To transfer up'd slightly painful to include to wear?

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Anoniem6:37 p.m.

  The players would begin as members of the SCA, going to Phoenix for the Estrella War.

  Even Halloween parties with the very best Halloween costumes can get
  dry after everyone's seen the costumes to be seen and passed out the candy to the beggars. The game would begin with them watching the collapse of society and the outbreak of magic around the world.

  My homepage background checks

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Anoniem7:54 p.m.

  The players would begin as members of the SCA, going to
  Phoenix for the Estrella War. This was zero
  cost because the students went to local stores and asked for either donations and gift cards to purchase these items.
  The game would begin with them watching the
  collapse of society and the outbreak of magic around the world.


  Also visit my blog; windows

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Anoniem9:03 p.m.

  Upon returning to the starting line, the first player must
  pass the sugar cube to the next teammate in line and so on.
  At the end of the party all of the papers write down who they think was the prohibition agent.
  The game would begin with them watching the
  collapse of society and the outbreak of magic around the world.


  Here is my web site - philadelphia

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Anoniem6:41 p.m.

  Fashion Games of Teen Girls Interested Are Fun These challenges are at
  times shared amongst buddies. The game was released on August 3, and is in stores now, but
  probably is where it will remain, sad to say. The game would begin with them
  watching the collapse of society and the outbreak of
  magic around the world.

  My blog - online games

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Anoniem4:23 a.m.

  They're made from a type of leather that has a natural resistance to water. It is a must see and experience if you are in the area. To keep them from getting into anything that you might find gross, it is a good idea to bring along either sandals or water shoes for them.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Anoniem1:42 p.m.

  So you are looking to rid your girl of these unwanted stalkers when you are drawn to Willow Creek's Black Mirror Castle. Even Halloween parties with the very best Halloween costumes can get dry after everyone's seen the costumes to be seen and passed out the candy to the beggars.
  Play games all night long in keeping with the twenties theme such as various card games and crossword puzzles.


  Take a look at my blog ... desktop Firewall software

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Anoniem6:31 p.m.

  The owner decided after the event to donate half of the
  proceeds back to the students. I've played Nancy Drew for years and even her saccharine personality is more 3D than Lindsay or 'Linds') as she calls herself. That is the new craze in on the internet gaming, and numerous girls and teens are possessing a blast.

  Take a look at my web page - loan calculator

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Anoniem12:05 p.m.

  They're made from a type of leather that has a natural resistance to water. Dig your feet into the hot sand and leave your wrist watch at home. It is VERY important that adults bring actual swimwear to wear in the water park.

  Also visit my site :: water shoes

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Anoniem2:49 a.m.

  DJ spins out on Saturday nights. Below are listed a few popular pubs
  where one can chill in Mumbai. 8.

  my web page - redtooth pub quiz answers

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Anoniem9:26 a.m.

  If all players are wrong the murderer gets away and everyone loses.
  The game was released on August 3, and is in stores now, but probably is where
  it will remain, sad to say. Spice things up by including these Halloween-themes recipes:
  .

  Here is my blog; nortel

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Anoniem5:41 p.m.

  The owner decided after the event to donate half of the proceeds back to the
  students. Unfortunately for me as an addict, I need my crime fix.

  Now, one of my co-workers was applying to the Secret Service and I knew that I was down as a reference for her.


  Here is my weblog: european travel

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Anoniem5:29 a.m.

  The decor on the inside of the restaurant is absolutely beautiful.

  At the end of each round read out the cumulative scores.
  Her father, Bruce Paltrow, produced the critically acclaimed TV series
  that is considered the precursor to many medical shows today,
  St.

  Look into my web-site brainstormer pub quiz answers

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Anoniem2:29 a.m.

  It was developed by Walter L. The diet program is generally known as
  the caveman diet or perhaps the Paleolithic
  Diet. - Lecithin.

  Here is my site; paleo diet acne rosacea

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Anoniem12:45 p.m.

  Off seasons reasons some shoes can be[url=http://niketrainersuksale.webeden.co.uk]Nike Blazers UK[/url]
  temporarily command not hold the adeptness to[url=http://tomscanadaoutlet.snappages.com]Toms Shoes Outlet[/url]
  use such shoes we all[url=http://addnikecanadastore.snappages.com]Nike Shoes For Women[/url]
  properly abet up on white sale through the[url=http://niketrainersuksale.webeden.co.uk]Nike Blazers UK[/url]
  right livelihood to steer clear of dispensable injure to shoes[url=http://salelouisvuittonuk.webeden.co.uk]Louis Vuitton Bags[/url]

  If your insole is predominantly bad, it is going to want to use a soft bracken and splash gently scrub. Be struck by to be distinguished that, leave alone chemical soaps cleaning, or may cause the insole ostensibly of cloth off.[url=http://shoppradabagsuk.webeden.co.uk]Prada UK[/url]

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Anoniem3:04 p.m.

  Narrow blood vessels lie alongside the intestines of the
  earthworm and they absorb the nutrients from the alimentary canal feeding the rest of the body.
  Popular prizes include sports tickets, cash and vouchers for drinks, food - and dollars off of
  tabs. The food is decent and the drink specials on Tuesdays include $2.


  my website ... pub quiz Aberdeen

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Anoniem11:18 a.m.

  On Sunday nights Erin Jaimes hosts a blues jam where anyone from Alan Haynes to Gary Clark, Jr.

  Below are listed a few popular pubs where one can chill in Mumbai.
  The buccal cavity is a small cavity that has neither jaws nor teeth.


  My web page pub quiz Anagrams

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Anoniem8:40 a.m.

  (Thank you rounds are always welcome, of course. Local country clubs are offering trivia fun for
  as little as forty dollars per couple. The food is decent and the drink
  specials on Tuesdays include $2.

  Here is my blog pub quiz austin texas

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Anoniem12:52 p.m.

  The only hurdle to accessing this is of course human limitations and the fact that the brain does not function solely as a learning tool for the human being.
  Below are listed a few popular pubs where one can chill
  in Mumbai. They feature almost nightly drink specials and some form
  of entertainment every night of the week--DJ's, live music, trivia, you name it.

  Here is my web page - pub quiz aberdeen

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Anoniem8:04 a.m.

  The decor on the inside of the restaurant is absolutely beautiful.

  Anna had been looking through my phone while I was naked.
  The Bull's Head Pub, Bangkok.

  Take a look at my blog post :: pub quiz names

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Anoniem1:19 p.m.

  (Thank you rounds are always welcome, of course. Brazenhead
  is a great place to go with your family or for a business lunch or dinner, but if you are looking
  for a party atmosphere, this isn't it. Ask your local club to run this for you.

  Also visit my page :: pub quiz and answers general knowledge

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Anoniem8:56 p.m.

  DJ spins out on Saturday nights. Anna had been looking through
  my phone while I was naked. 28.

  Also visit my web blog - pub quiz answers and questions

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Anoniem3:58 a.m.

  In that case, this kind of question should not be taken from any show telecasted in
  specific country. You must definitely be planning to make it special and memorable by
  keeping a good theme, ordering the best food and choosing the best games.
  They feature almost nightly drink specials and some form of
  entertainment every night of the week--DJ's, live music, trivia, you name it.

  Here is my homepage; pub quiz austin

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Anoniem11:14 a.m.

  On Sunday nights Erin Jaimes hosts a blues jam where anyone from Alan Haynes to
  Gary Clark, Jr. Anna had been looking through my phone while I was naked.
  The decline of the East side blues scene was disheartening, but, it also gave rise to the need for a fresh start,
  which came in the form of the next blues-only venue,
  Antone's, founded by the late Clifford Antone, during the summer of 1975.

  My webpage clever pub quiz names

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Anoniem11:30 p.m.

  The decor on the inside of the restaurant is absolutely beautiful.
  Brazenhead is a great place to go with your family
  or for a business lunch or dinner, but if you are looking for a party atmosphere, this isn't it. 8.

  Feel free to visit my website ... pub quiz anagrams

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Anoniem11:11 a.m.

  Also, we need to determine the rounds of the quiz according to it.
  Local country clubs are offering trivia fun for as little
  as forty dollars per couple. 28.

  Visit my homepage - pub quiz aberdeen

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Anoniem3:59 p.m.

  The decor on the inside of the restaurant is absolutely
  beautiful. Local country clubs are offering trivia fun for as little
  as forty dollars per couple. Ask your local club to run this
  for you.

  Here is my web blog pub quiz aberdeen

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Anoniem7:05 p.m.

  In that case, this kind of question should not be taken from any show telecasted in specific country.

  *Rounds table format. Ask your local club to run this for you.


  my blog :: pub quiz austin texas

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Anoniem6:05 p.m.

  (Thank you rounds are always welcome, of course. Anna had
  been looking through my phone while I was naked.
  8.

  Here is my web page: pub quiz and answers general knowledge

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Anoniem10:12 a.m.

  The decor on the inside of the restaurant is absolutely beautiful.
  Below are listed a few popular pubs where one can chill in Mumbai.
  Theme Format: It is almost like standard format of the pub quiz.


  My site ... best pub quiz names

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Anoniem2:10 p.m.

  Television system: Getting That Big (together with Better) Photo

  My web site: online video converter to mp3 **

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Anoniem4:37 p.m.

  The only hurdle to accessing this is of course human limitations and
  the fact that the brain does not function solely as a
  learning tool for the human being. You must definitely be planning to make it special
  and memorable by keeping a good theme, ordering the best
  food and choosing the best games. Her father, Bruce Paltrow, produced the critically acclaimed TV series that
  is considered the precursor to many medical shows today,
  St.

  my website: great pub quiz names

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Anoniem9:12 a.m.

  By dividing up the party at several peoples houses you make it easy
  on yourself. The game was released on August 3, and is in stores now, but probably is where it will remain,
  sad to say. I hope you have fun planing a birthday party for your tween, I hope my birthday party ideas
  for tween's helped you.

  My blog post - kenny chesney

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Anoniem10:51 a.m.

  In that case, this kind of question should not be taken from any show telecasted in specific country.
  Local country clubs are offering trivia fun for as little as forty dollars per couple.
  The decline of the East side blues scene was disheartening,
  but, it also gave rise to the need for a fresh start, which came
  in the form of the next blues-only venue, Antone's, founded by the late Clifford Antone, during the summer of 1975.

  Visit my website :: pub quiz and answers general knowledge

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Anoniem4:11 a.m.

  Narrow blood vessels lie alongside the intestines of the earthworm
  and they absorb the nutrients from the alimentary canal feeding the rest of the body.
  Popular prizes include sports tickets, cash and vouchers for drinks, food - and dollars off of tabs.
  The Bull's Head Pub, Bangkok.

  Here is my blog post :: pub quiz austin

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Anoniem5:33 a.m.

  Narrow blood vessels lie alongside the intestines
  of the earthworm and they absorb the nutrients
  from the alimentary canal feeding the rest of the body.
  * Team answer sheets - Basically a grid lined A4 type sheet with answer write in numbered boxes and a line on
  top for the team name. The food is decent and the drink specials on Tuesdays include $2.


  Also visit my page: pub quiz austin texas :
  : ::

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Anoniem5:35 a.m.

  (Thank you rounds are always welcome, of course. *Rounds table format.
  28.

  my web page; free pub quiz answers

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Anoniem12:45 p.m.

  Some were practical, of course, but others were psychological and emotional.

  Brazenhead is a great place to go with your family or for
  a business lunch or dinner, but if you are looking for a party atmosphere, this isn't it. Her father, Bruce Paltrow, produced the critically acclaimed TV series that is considered the precursor to many medical shows today, St.

  Feel free to surf to my blog post: pub quiz austin

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Anoniem4:40 a.m.

  If all players are wrong the murderer gets away and everyone
  loses. The game was released on August 3, and is in stores now, but probably is where it will
  remain, sad to say. I hope you have fun planing a birthday party
  for your tween, I hope my birthday party ideas for tween's helped you.

  Review my webpage ... Google Scholar

  BeantwoordenVerwijderen