dinsdag, oktober 03, 2006

GAYEST VIDEOS EVER - DIVA

DIVA

1. DeAundra Peek - Supermodel

You better work! En waar Rupaul nog aardig wegkwam met een pruik en een hak, maakt DeAundra Peek er een sleazy zooitje van. Hilarische trailer trash van een rafelige diva.

2. Cher - If I Could Turn Back Time

Haar muisje bleef amper verstopt achter de outfit die Cher droeg in deze clip: een lint. Temidden van een horde opgewonden soldaten op een boot vol omhoog gerichte kanonnen (vat je’m?) staat ze daar toch maar te pralen.

3. Badly Drawn Boy - Pissing In The Wind

Omdat hij bang was dat Joan Collins niet mee wilde werken, veranderde Badly Drawn Boy de titel in Spitting in the Wind. De Dynasty-diva speelt geen secreet, maar een gevallen ster die tragisch probeert nog eenmaal te schitteren. En het lukt!

4. Diana Ross – Muscles

Het ego met De Jurk en Het Haar laat zich in deze video uitgebreid vertroetelen door een aantal zeer appetijtelijk gespierde hunks. Niet dat die kerels ook maar een moment geïnteresseerd zijn in Miss Ross, ze bewonderen vooral zichzelf en elkaar…

5. Boy George - Out Of Fashion

Taboo was een musical waarin Boy George een jaar of wat geleden was te zien als de befaamde socialite Leigh Bowery. Deze video is een zowel een hommage aan de schitterend uitgedoste Leigh en een slimme commercial voor deze musical.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

DeAundra Peek #1! Yaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy!

Muscles! Yaaaaaaaaayyyyyyyyy!

But, what about "Pickle Surprise"?
http://www.youtube.com/watch?v=NwEt6doEglA

12:45 a.m.  

Een reactie posten

<< Home