dinsdag, augustus 08, 2006

Welkom bij Winq's YouTube Video Archive!

Op deze pagina vind je alle video's die we in het blad hebben besproken. Maar er is meer! Winq heeft een eigen group op YouTube met meer dan 300 grappige, bijzondere, verontrustende en anderszins opmerkelijke video's, variƫrend van clips en interviews tot commercials en filmfragmenten.

Staat jouw favoriete video er niet bij? Dan kun je deze zelf aan ons doorgeven, als ie leuk genoeg is voegen we 'm zo snel mogelijk toe. Ga snel kijken en meld je aan als lid!
Kate Bush Rolling the Ball Japan

Penny de Jager is er niets bij... Zie hier Kate Bush waanzinnig tekeer gaan in een showballet!

maandag, augustus 07, 2006

Samantha Fox Singing Touch me. 2006

Ze is wat ouder geworden, al weerhoudt dat Samantha Fox er niet van om in een ultrastrakke geil bedoelde bewegingen te maken... Hier stond een Italiaans optreden gepland, maar helaas is dat filmpje van YouTube verwijderd. Kan gebeuren, er is nog genoeg Samantha om van te genieten!

donderdag, augustus 03, 2006

Nina Hagen @ David Letterman 1985

Zie hier een waanzinnig uitgedoste Nina Hagen die zich laat interviewen door een piepjonge David Letterman. Very intimidating...
Madonna: 2006 Grammy Performance

Als voorproefje op haar ArenA-shows op 3 en 4 september: Madonna samen met de Gorillaz tijdens de Grammy Awards eerder dit jaar.
whitney houston - this is the remix

Being Bobby Brown is helaas nog niet in Nederland op tv te zien geweest. Deze acht minuten durende remix maakt je vast lekker. Houston, we have a problem!!!
101 Must See Movies for Gay Men

Een fraaie compilatie op toepasselijke muziek, van de 101 films die genoemd worden in het bekende boek.